avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditul bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditul bancar

Buna ziua !

Am o cunostinta, care a facut un credit de nevoi personale, acum cativa ani, ne girand cu absolut nimic.Problema e ca nu si-a mai achitat rata la banca de cateva luni si banuieste ca a intrat in atentia executorului judecatoresc, pentru ca a fost sunat ca trebuie sa achite toata suma . Intrebarea mea este: daca nu a girat cu nimic, desi are o garsoniera, banca ii poate lua garsoniera pentru a o vinde si pentru a-si recupera suma datorata sau totul se prescrie totul ?

In speranta ca voi primi un raspuns cat mai repede, va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:38, 26 Ianuarie 2012
Se poate intampla sa piarda garsoniera - sa fie scoasa la licitatie. Nici vb de prescriptie.
Poate sa ii fie pusa poprire pe salariu sau sa ii fie executata silit casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se subscrie un imprumut bancar? kinderashh kinderashh Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la un imprumut bancar...am facut un credit de nevoi personale pe o perioada de 10 ani, am platit numai 5 sau 6 rate ... (vezi toată discuția)
Executare silita Kim22 Kim22 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. - am o executare silita ptr credit ipotecar( casa nu este a mea, a girat cineva ptr mine) ptr ca nu am ... (vezi toată discuția)
Am ramas fara o casa-executare silita! NeaguAlexandra15 NeaguAlexandra15 Sotul meu a luat un credit la banca unde a girat cu o garsoniera.Nu am mai putut plati rata foarte mare si asa am ajuns sa ne scoata banca garsoniera la ... (vezi toată discuția)