avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se poate ? : Marketing online , PTC si afiliere ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se poate ? : Marketing online , PTC si afiliere legala pe SRL din Romania

Buna ziua

In primul rand felicit comunitatea pentru ajutorul acordat celor din alte domenii .
As vrea sa ma ajutati cum se poate face pe cale legala plata de la / si spre o pagina de internet tip PTC si marketing online detinuta de un SRL inreg ca si platitor impozit profit cu activitatea principala creare programe software. Idea principala este ca firmele platesc pentru a afisa reclamele sau paginile lor de prezentare pe pagina mea , iar eu la randul meu platesc utilizatorii inregistracti care petrec cateva minute online vizualizand reclamele respective.
De aici vine intrebarea 1 : deoarece 99% sunt persoane fizice , cum poate firma srl sa le faca plata legal in functie de numarul vizualizarilor si timpul pierdut pentru fiecare persoana in parte ?
2. in cazul in care firma vrea sa isi faca reclama pe anumite Bloguri si pagini detinute de pers fizice pe ce cale legala se poate face plata ?
3. in cazul in care afisez Fara risc , Garantie 30 -90 zile banii inapoi 100% ce implicatii contabile are ? eu nu inregistrez operatiunea numai dupa perioada respectiva sau o inregistrez si dupa fac o alta operatiune de stornare sau cum se numeste ?
4. in cazul meu pot scadea orice plata referitoare la optiunea mea de a platii pers fizice pentru reclama din impozitul pe profit datorat ?

Sper ca am fost cat decat clar, va multumesc anticipat si va doresc numai bine.
Cel mai recent răspuns: ezPTCro , utilizator 20:39, 26 Ianuarie 2012
Nu am gasit nimic despre ce am intrebat eu pe blogul respectiv. Ma intereseaza sa platesc impozit dupa castigul oameniilor si sa pot deconta platile respective . Targetul ar fi in principiu romania si platile se vor face prin alimentare MasterCard Prepayed si nu prin paypal sau alertpay .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda site ptc-romania.com m1ha1g m1ha1g impreuna cu cativa colegi va facem aceasta sesizare cu privire la frauda facuta de siteul online PTC-romania.com aceea de a nu mai trimite banii in conturile ... (vezi toată discuția)
Ajung sa retin contributii la venituri de cate 50 lei ? ezPTCro ezPTCro Un SRL plateste persoane fizice Neautorizate pentru reclame online, si comision din vanzarea spatilor publicitare si traficului online. 1. inafara de 16% imp ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru site pay to click (ptc) Crystyann Crystyann M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click. Paid To Click este un ... (vezi toată discuția)