avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Discount
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Discount

Buna ziua,

Operez un magazin care are ca obiect de activitate comertul IT cu amanuntul. In momentul in care se fac receptiile produselor, acestea sunt inregistrate cu tot cu pretul de vanzare. Ma intereseaza sa stiu cum as putea sa vand la un pret mai mic, cu discount, astfel incat sa nu ies din cadrul legal.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: inspectorulx , utilizator 11:47, 27 Ianuarie 2012
...si fara sa modifi notele de receptie
inventar plus proces verbal de modificare pret la marfa vanduta cu alt pret decat cel din receptii.

Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
ContSters233047, utilizator
puteti sa detaliati, va rog? sunt novice si incerc sa inteleg cat mai bine procesul

multumesc deocoamdata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de amanet re5pects re5pects Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoare intrebari: Modificarea de preturi de vanzare pentru bijuteriile sau obiectele ramase din contractele neachitate ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)