avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Din contabila secretara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Din contabila secretara

Dupa efectuarea concediului de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani am revenit la vechiul loc de munca. Inainte de a intra pe concediu de ingrijire copil ocupam functia de contabila, in locul meu angajand o alta persoana pe perioada nedeterminata. Dupa revenirea mea, persoana respectiva a ocupat locul meu de munca eu fiind pusa pe postul de secretara. Imi imaginez ca si salariul meu va fi mai mic decat cel de la care am plecat. Se poate asa ceva? Sa fii retrogradat? Ce se poate face in aceasa situatie?
Cel mai recent răspuns: aroua_r , utilizator 14:59, 28 Ianuarie 2012
=D> Nu am plasat paranteza unde trebuie, inaintea ultimei fraze. Vigilent ca intodeauna.
Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire cic dav9 dav9 Buna ziua! Ar trebui sa ma intorc din CIC, insa din motive obiective, nu sunt de acord cu rolul propus de angajator. Rolul pe care l-am detinut inainte de CIC ... (vezi toată discuția)
Reangajarea dupa terminarea concediului cresterea copilului ha2nah ha2nah Buna ziua, am si eu o problema. Pe data de 14.02. 2012. trebuia sa ma intorc la lucru , ca imi expira concediul pentru cresterea copilului. Am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic ewe ewe Care sunt reglementarile legale privind reintoarcerea din CIC? Angajatorul este obligat de a ma reincadra pe acelasi post sau pe un post similar? (vezi toată discuția)