avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public de conducere

A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere?
Cazul meu:
-functionar public de conducere-sef birou
incadrat la maxim - I
salarizat>ultima functie de executie-inspector principal+25%ptr.conducere.
Pana cand o sa stau pe inspector principal,ca cei care au promovat odata cu mine ptr.inspector principal I sunt de doi ani pe inspector superior.
E corect,doar ca legea nu prevede cum de promoveaza in cazul functiei de conducere?
Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 19:06, 2 Februarie 2012
Sa va dati demisia din functia publica de conducere si sa participati la un concurs pentru functia de executie de inspector I superior:hammer:


io as sugera, dupa ce va dati demisia din functia publica de executie, la care adaugati ilegal, 25 % spor de conducere.... sa merjeti acasa, in liniste.... :)
totusi, inainte de asta, se poate sa ne explicati si noi, astora mai slabi la minte, cum se face ca, desi banuiesc ca ati fost promovata temporat intr-o functie publica de conducere de sef birou, n-ati beneficiat de salariul aferent fp de conducere...si vi s-a indexat salariul fp de executie, cu 25 % ? :stunned:
De ce credeti ca ar trebui sa/mi dau demisia?
Nu inteleg ce vreti sa va explic mai clar.Puneti intrebarea mai clar.
In timp ce sunteti incadrat pe o functie publica de conducere de sef birou, functia Dvs. de executie este blocat.Trebuie sa ocupati iar functia de executie ca sa puteti participa la examenul de promovare in grad profesional.
Nope, FUNCTIA DE CONDUCERE DE SEF BIROU NU MAI ARE COMPONENTA DE EXECUTIE, asa ca evident nu are cum sa promoveze in grad profesional superior pe o functie de executie care nu o mai detine! :stunned:
Daca se va pune problema desfiintarii postului de conducere, va putea fi redistribuita pe o functie de executie pentru care indeplineste conditia de vechime de specialitate, in speta inspector I superior, daca are cei 9 ani...

Alte discuții în legătură

Promovare pe functie de conducere elenacapricorn elenacapricorn SUNT FUNCTIONAR PUBLIC,RESPECTIV SEF BIROU IMPOZITE SI TAXE LOCALE INTR/O PRIMARIE. AM ABSOLVIT FACULTATEA IN ANUL 2004. AM FOST INCADRATA PE FUNCTIA DE ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala ca urmare a trecerii de la functie de executie la functie de conducere daniel 78 daniel 78 Sunt functionar public, urmeaza sa trec de la functie de executie cu grad principal la o functie de conducere. Intrebarea mea este: voi fi trecut pe perioada ... (vezi toată discuția)
Exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de Şef birou 1valeria 1valeria Buna seara! Sunt functionar public la o comuna, avand functia publica de executie inspector gradul profesional principal gradatia 3 clasa de salarizare 50. ... (vezi toată discuția)