Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

lauratoader2006 
	    	Utilizator

lauratoader2006 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 klausz	                   

Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)
	                    klausz	                   

Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)

radmy	                   

am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar.
sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
	                    radmy	                   

am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar.
sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)

elenacapricorn	                   

A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere?
Cazul meu: 
-functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)
	                    elenacapricorn	                   

A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere?
Cazul meu: 
-functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)