avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este necesara angajarea unui avocat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este necesara angajarea unui avocat ?

Suntem 4 mostenitori legali a unei suprafete de tren agricol in judetul Ialomita, domiciliul nostru este in Constanta. Avem toate actele legale necesare, mai putin cadastru si intabularea ( sunt in curs de desfasurare ). Vrem sa procedam la iesirea din indiviziune. Cu totii (cei 4 ) suntem de acord pentru aceasta iesire din indiviziune. Intrebare :
1. Putem declansa aceasta actiune la instanta de judecata din Constanta ( sau Ilomita ) fara a angaja un avocat ?

Multumesc anticipat pentru raspunsurile pertinente.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Irina Tutuianu , Avocat 21:55, 29 Octombrie 2008
Puteti sa mergeti fara avocat, dar e mai bine sa contactati un avocat pt. a va formula tranzactia.E mai ieftin prin instanta decat la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se face partajul succesoral si iesirea din indiviziune? ellena ellena Daca mostenitorii s-au inteles asupra impartirii mostenirii, pot face toti pasii la notar? De exemplu pot face si dezbaterea mostenirii si partajul succesoral ... (vezi toată discuția)
Un saft in legatura cu un teren daniela.ilea daniela.ilea Buna seara.As vrea sa ma lamureasca cineva intr-o broblema Mama mea a mostenit un teren impreuna cu matusa mea .S-a facut mostenirea ,au certificat de ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor anstr anstr Buna ziua! As dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Detin impreuna cu sora mea un certificat de mostenitor ca urmare a dezbaterii succesiunii de pe urma ... (vezi toată discuția)