avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... plangere ocpi - refuz intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

plangere ocpi - refuz intabulare

Cu ce valoare se timbreaza o plangere impotriva OCPI de refuz a intabularii unui act de adjudecare ?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 11:39, 25 Februarie 2013
Cerere de reexaminare ati formulat? Aveti toate sansele sa va fie respinsa plangerea la instanta ca prematura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare apartament cumparat la licitatie - cine plateste taxa? ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Am cumparat acum cateva luni un apartament la o licitatie organizata de ANAF. Nu il pot intabula la OCPI pentru ca zic ei:[b] eu, cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Respingere intabulare ocpi dtztz dtztz Buna ziua. Am luat un apartament executat silit si am primit Act de adjudecare. Acesta prevede conform [b]art. 516, pct. 8 Cod Pr. Civila[/b], Actul de ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatiu comercial anamariacelik anamariacelik am obtinut,in urma executarii de catre un executor bancar,un spatiu comercial, in contul unei datorii a respective societati catre mine. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)