Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

constantina1970 
	    	Utilizator

constantina1970 
	    	Utilizator	    

habar 
	    	Utilizator

habar 
	    	Utilizator	    

habar, utilizator
 habar, utilizator 	
			 constantina1970 
	    	Utilizator

constantina1970 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 savinmarius	                   

acum un an de zile am avut un accident cu victima si alcool  la aparatu cu echilotestu mia iesit 0.80 dupa care am dus la recoltarea de sange la care miau ... (vezi toată discuția)
	                    savinmarius	                   

acum un an de zile am avut un accident cu victima si alcool  la aparatu cu echilotestu mia iesit 0.80 dupa care am dus la recoltarea de sange la care miau ... (vezi toată discuția)

DobrinoiuAndreea	                   

In cazul producerii unui accident auto, conducatorul, numit in continuare C, a lovit usor un biciclist, numit in continuare V (victima). V era insotit de un ... (vezi toată discuția)
	                    DobrinoiuAndreea	                   

In cazul producerii unui accident auto, conducatorul, numit in continuare C, a lovit usor un biciclist, numit in continuare V (victima). V era insotit de un ... (vezi toată discuția)

basu radu	                   

Buna ziua!
In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)
	                    basu radu	                   

Buna ziua!
In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)