avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut notarial
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut notarial

Buna ziua.Sunt un tanar de 20 de ani din jud Mures si am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am mult pe internet insa la o banca nu pot apela pentru un credit.Nu am un loc de munca deoarece exact pentru asta imi trebuie imprumutul pentru cumpararea unui echipament necesar pentru o job destul de profitabil.Am gasit cateva anunturi pe internet(probabil camatari)care dau imprumuturi fara garantii pe baza unui contract notarial oricui.Sincer mi-e putin frica,nu as dorii sa am probleme pe viitor chiar daca as platii suma+dobanda la termen si deasta am apelat la dumneavastra in speranta ca as putea gasii un raspuns,daca ar fi si o alta modalitate pentru imprumut.Eu m-am gandit la o suma de 1.000-1.200Euro pe termen de 6 sau 12 luni si as fi dispus sa platesc o dobanda de 30-40% a acestei sume.
Cel mai recent răspuns: Flooo , utilizator 12:09, 29 Ianuarie 2012
Nu se poate trece la executarea silita prin executor Decat atunci cand creanta adica datoria a ajuns la termen, este exigibila. Daca intocmiti un imprumut autentic la notar acesta este titlu executoriu.
Stiu ca pana nu se ajunge la termenul stabilit nu imi poate face nimic.Dar ceea ce ma intereseaza este ca atunci cand el nu mai raspunde la tel pentru a-i inapoia banii ( cam asta fac majoritatea pentru a castiga cat mai multi bani) iar eu ii trimit banii cu ajutorul unui executor inainte de termenul stabilit oare ma mai poate cauta acesta? Imi poate face ceva desii ar fi ilegal?
La scadenta dvs puteti consemna suma de bani pe numele acestuia. Daca este insa de buna credinta ii puteti inapoia suma de bani plus dobanzi daca asa ati stipulat in contract iar dansul va da o declaratie autentica ca a primit sumele cuvenite si ca nu mai are nicio pretentie prezenta sau viitoare cu privire la sumele de bani ce fac obiectul contractului de imprumut.
Va multumesc foarte mult de raspuns.Deci chiar daca dansul nu poate fi gasit/contactat eu ii pot inapoia banii cu ajutorul unui executor si voi scapa de datorie.Iar in cazul in care ne vom intalnii pentru a-i inapoia banii cred ca trebuie sa mergem la notar pentru asta unde va da o declaratie ca a primit banii si nu mai am nici o datorie la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de camatar? ca40783 ca40783 Acum doi ani am avut nevoie de o anumita suma de bani pentru rezolvarea unor probleme personale legata de sanatate. O cunostinta mi-a recomandat un anumit domn ... (vezi toată discuția)
Solicitare imprumut, BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Salutare, o persoana imi solicita o suma de bani ca si imprumut, aceasta persoana mentioneaza ca nu are cum sa mi plateasca datoria decat in rate, si aceasta ... (vezi toată discuția)