Legea nr.29/1990 este abograta ... iar art.1 si 268 C.mun. nu se refera la acest aspect ....
Am pus intrebarea , nu din necunostinta in cauza a mea sau a dvs .... sunt foarte multi utilizatori ai acestui Forum care preiau informatii si le folosesc, iar cand li se pune in vedere sa mentioneze si baza legala nu au ce sa afirme ....
Va multumesc.Aveti dreptate cu Lg21/1990.Si stiu ce inseamna art 268 C muncii.Imi place tonul de didact al d-voastra.=D>Mi-am permis sa cred ca se pot aplica prin asemanare termenele.Ramane final: nu este prevazut termenul pentru inmanarea documentelor mentionate.Poate doar, sa se aplice prin asemanare dispozitiile legale referitoare la termenul legal de raspuns pentru institutiile publice.
Si eu sunt de parerea dvs ca ar trebui sa se aplice prin analogie termenul de 30 de zile prevazut de OG nr.27/2002 si de Legea nr.554/2004 si aplicabil numai institutiilor si autoritatilor publice (unde există aceleaşi raţiuni, trebuie aplicate aceleaşi legi şi aceeaşi soluţie – ubi eadem est ratio, eadem lex/ solutio esse debet).
Demisie
mmus
Buna ziua,
In cazul demisiei, ce documente trebuie angajatorul sa-i inmaneze fostului salariat: adeverinta de vechime, copie dupa Revisal etc.???
Multumesc ... (vezi toată discuția)