avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantiile ce nu se mai recupereaza de la firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantiile ce nu se mai recupereaza de la firme

buna as dori sami spuneti si mie cum se procedeaza cind iti dai demisia de la o firma ca sati mai primesti garantia inapoi??? pentru ca noua cind ne retine garantia nu ne da nici un fel de chitanta .... si cine pleaca din firma ramine fara garantie aproximativ estimat intre suma de 1000 euro si 3000 euro ...?
Cel mai recent răspuns: alinmihut , utilizator 11:23, 30 Ianuarie 2012
deci noua nu ne trage garantia din salariu ci din diurna pe care o primim la fiecare cursa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie salariu adinamihalache adinamihalache Buna ziua!V-am spus ca am incetat contractul de munca cu acordul partilor,am fost anuntata ca voi primi la data de salariu garantia oprita,dar nu am intrebat ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu pentru cheltuieli nedecontabile iuliandanescu iuliandanescu Buna ziua, Am avut o delegatie in Anglia (Londra) fara diurne, ni s-au virat bani in conturile personale in schimb pentru a achita mesele. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Garantii gestionari elena2000 elena2000 Am si eu o intrebare. In noiembie 2006 am demisionat , eram angajata gestionar la un depozit en-gros. Nu am putut recupera nici in ziua de azi garantia ... (vezi toată discuția)