avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR 2012

Vreau sa angajez o vanzatoare intr-un magazin alimentar (intr-un colectiv de mai multe vanzatoare) si nu sunt lamurit cu ce cod COR sa o angajez.
Pentru "vanzator" in anexa la Ord. 1832 este denumita persoana care singura, sau cu alte persoane in subordine, se ocupa cu vanzarile dintr-un magazin, ceea ce nu prea este cazul (nu are alte vanzatoare in subordine).
Persoana care vinde si da clientilor informatii despre produsele pe care le vinde este denumita "lucrator comercial".
Ea va ocupa functia clasica de vanzatoare dar precizarile cu privire la atributiile posturilor din anexa la Ord. 1832 m-au pus in incurcatura.
Cum este corect sa o angajez ca sa nu am probleme cu ITM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 17 Iunie 2012
Puteti folosi codul 522101 - Vanzator ... nu veti avea probleme cu ITM-ul daca folositi acest cod.
Multumesc "freeelis" pentru raspuns.
vanzatorul este considerat muncitor calificat sau nu?
In principiu, se poate considera ca vanzatorul este un muncitor calificat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu 8 clase scorus69 scorus69 Buna ziua Pot sa angajez o persoana in comert cu ridicata produse nealimentare pe post de vanzator dar are 8 clase fara nici o alta calificare?Daca nu se ... (vezi toată discuția)
De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? 2. Imi puteti spune si codurile COR? Va multumesc din ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana fara calificare ncris78 ncris78 Sunt PFA, cod caen 4779, si as dori sa imi angajez o persoana care sa se ocupe de magazinul de mobila second-hand. Pe ce post as putea angaja persoana ... (vezi toată discuția)