avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reducere salariu la revenirea din concediu crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reducere salariu la revenirea din concediu crestere copil

Buna ziua,
sunt prima data pe acest site, nu stiu cui sa ma adresez dar as avea nevoie de un raspuns la o intrebare; tocmai m-am intors din concediu crestere copil si mi s-a dat un act aditional de reducere a salariului, pe care nu l-am semnat inca. este legal ce fac? daca nu semnez acest act ce se poate intampla? astept raspuns cat mai rapid. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters239798 , utilizator 08:08, 31 Ianuarie 2012
multumesc frumos pentru raspunsuri, azi o sa le povestesc pct meu de vedere, ideea este ca daca nu semnez o sa-mi faca viata grea la serviciu iar dupa cele 6 luni cat sunt obligati sa ma tina vor gasi un motiv de concediere. dar asta este traim in romania, multumesc inca o data pentru mesaje, o sa revin cu amanunte despre ce se va intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca dupa cic, insarcinata Rkf Rkf Buna ziua, Pe 5 noiembrie copilul a implinit 2 ani si astfel m-am intors pe 7 la birou. O data cu cererea de reincepere a activitatii am depus si ... (vezi toată discuția)
Reducere salariala ContSters264293 ContSters264293 Buna ziua, Am fost anuntata de reducerea salariala si inteleg ca voi primi un anunt in scris care ma va informa de noua pozitie (retrogradare) si reducere ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie komocsipal komocsipal Buna seara, Am o intrebare cu privire la legalitatea retrogradarii din functie daca nu am savarsit nici o abatere disciplinara. Lucrez intr-un magazin de ... (vezi toată discuția)