Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

mony 
	    	Utilizator

mony 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 YNAA	                   

Din cate stiu contractul de prestarii servicii nu beneficiaza de o reglementare speciala. 
Stie cineva de un timp min. sau max. impus (prin vreo norma legala) ... (vezi toată discuția)
	                    YNAA	                   

Din cate stiu contractul de prestarii servicii nu beneficiaza de o reglementare speciala. 
Stie cineva de un timp min. sau max. impus (prin vreo norma legala) ... (vezi toată discuția)

tudor9	                   

Buna ziua, 
Avand in vedere faptul ca, in momentul de fata, singurele prevederi ce guverneaza materia conventiilor civile de prestari servicii sunt cuprinse ... (vezi toată discuția)
	                    tudor9	                   

Buna ziua, 
Avand in vedere faptul ca, in momentul de fata, singurele prevederi ce guverneaza materia conventiilor civile de prestari servicii sunt cuprinse ... (vezi toată discuția)

hevior	                   

Am carnetul de munca la o unitate bugetara cu program de 7h pe zi. Cu aproximativ 4 luni de zile in urma am incheiat o Conventie civila de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)
	                    hevior	                   

Am carnetul de munca la o unitate bugetara cu program de 7h pe zi. Cu aproximativ 4 luni de zile in urma am incheiat o Conventie civila de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)