avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Depozit acumulatori
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Depozit acumulatori

Buna ziua.
Este adevarat ca in ordinul 3189 din 12.12.11 s-a rectificat articolul care prevede incasarea unui depozit de 10 % din valoarea unui acumulator achizitionat de la agentii economici? Mai exact stiam ca depozitul de 10 % se poate restitui la predarea acumulatorului vechi in termen de 30 de zile de la achizitionarea acumulatorului nou, iar acum am inteles ca acest depozit nu se mai restituie.
Este adevarat?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa depozit -acumulator auto melita melita Stimati colegi , am nevoie de o monografie contabila pentru inregistrarea acumulatorilor uzati. Eu ca vazator de acumulatori auto , am 2 preturi la raft pt ... (vezi toată discuția)
Acumulatori auto uzati - inregistrari contabile melita melita Stimati colegi , am nevoie de o monografie contabila pentru inregistrarea acumulatorilor uzati. Eu ca vazator de acumulatori auto , am 2 preturi la raft pt ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila pt.deseuri kosamaria kosamaria Buna ziua! Am o factura storno pt. deseuri(baterii auto)in valoare de - 23,63 lei,respectiv 0,70lei taxa de mediu,total valoare= -22, 93 lei Inregistrex taxa ... (vezi toată discuția)