avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROCES TRIBUNAL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROCES TRIBUNAL

Sunt o asociatie de proprietari care a dat in judecata un proprietar, care nu a platit intretinerea de peste trei ani.Intre timp a divortat ,acum nu dam de nici unul dintre ei,nu s-au prezentat nici la proces .Problema e ca la al doilea termen completul de judecata a hotarat ,eu ca asociatie sa pun expertiza,nu e problema ca nu suntem deacord cu expertiza dar trebuie platita acum cat se efectueaza si e destul de scumpa in jur de 1500lei,asta inseamna ca ne blocam de tot cu platile .Nu stiu ce sa facem ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:40, 31 Ianuarie 2012
@yocentta, daca te bazezi pe ceva, atunci este ok, daca nu, las-o asa. @adriantot a zis bine: daca nu aveti avocat, acum este momentul sa apelati la serviciile acestuia.

Este posibil ca in lipsa paratilor instanta sa dispuna din oficiu o expertiza financiar-contabil. Foarte bine, regula este cine solicita, plateste. Nu au decat, la Judecatorie sunt arondati o sumedenie de experti care castiga destul de bine pe seama acestor expertize, dar nu de la asociatii, aici este vorba de multa munca, dar pe bani putini. Nu discut mai mult ca mai supar pe cineva din zona...
Sustineti-va punctul de vedere. Oricum ar fi, daca sunteti in regula, nu aveti de ce a va teme. In final va veti recupera toti banii, dar nu este normal ce se intampla acolo. Apropo's, in ce localitate se inampla acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii Marian Jumara Marian Jumara Am cerut recuperarea datoriilor in instanta. Judecatorul ma obliga sa platesc expertiza contabila, jumatate, jumatate, cu paratul, fara ca sa cerem acest ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila asociatie proprietari Cordoneanu Cordoneanu Buna ziua, Am o intrebare: ce inseamna onorariu provizoriu de expertiza? Deoarece asociatia de proprietari nu a depus la dosar un act din care sa reiasa clar ... (vezi toată discuția)
Actiune separata pt anulare acte? termen fbogdan fbogdan Proces pe rol reclamanta Asoc Propr, parat restantier. Proces in faza de numire expert contabil. L230 spune ca se poate ataca orice hotarare nelegala in 45 ... (vezi toată discuția)