Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Am inteles ca in noul cod civil nu mai este valabila Conventia Civila,este valabil si pt Asociatiile de proprietari?
Persoanele fizice pot fi angajate prin incheierea unui contract individual de munca,conform celor stabilite prin negociere directa
 pmariusf2005 
	    	Utilizator

pmariusf2005 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Pop_Marcel	                   

Buna ziua,
Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si in urma cu cateva zile administratorul si-a dat demisia. Am gasit o persoana care  am dori ... (vezi toată discuția)
	                    Pop_Marcel	                   

Buna ziua,
Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si in urma cu cateva zile administratorul si-a dat demisia. Am gasit o persoana care  am dori ... (vezi toată discuția)

asociatiaproprietarilor5d	                   

vrem sa desfiintam functia de administrator contabil si casier - detinuta pana in prezent de 1 singura persoana, Contabilitatea o vom incredinta unei firme ... (vezi toată discuția)
	                    asociatiaproprietarilor5d	                   

vrem sa desfiintam functia de administrator contabil si casier - detinuta pana in prezent de 1 singura persoana, Contabilitatea o vom incredinta unei firme ... (vezi toată discuția)

dida5801	                   

Sunt PFA pe administrare imobile/asociatii de proprietari.  Pentru administrare si caserie am contract (PFA cu Asociatia). Pentru contabilitate pot incheia ... (vezi toată discuția)
	                    dida5801	                   

Sunt PFA pe administrare imobile/asociatii de proprietari.  Pentru administrare si caserie am contract (PFA cu Asociatia). Pentru contabilitate pot incheia ... (vezi toată discuția)