andra-celia 
	    	Utilizator

andra-celia 
	    	Utilizator	    

andra-celia, utilizator
 andra-celia, utilizator 	
			 MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

tarkan	                   

Se pune in actiune divortul de comun acord (fara copii minori si partaj). 
İntrebari;
1. Este obligatoriu sa se prezinte ambele parti la depunerea ... (vezi toată discuția)
	                    tarkan	                   

Se pune in actiune divortul de comun acord (fara copii minori si partaj). 
İntrebari;
1. Este obligatoriu sa se prezinte ambele parti la depunerea ... (vezi toată discuția)

mary11	                   

As vrea sa stiu cat dureaza un divort la notar daca sotii sunt de acord si nu au nici o obiectie.Exista si copil in aceasta casatorie si am stabilit totul de ... (vezi toată discuția)
	                    mary11	                   

As vrea sa stiu cat dureaza un divort la notar daca sotii sunt de acord si nu au nici o obiectie.Exista si copil in aceasta casatorie si am stabilit totul de ... (vezi toată discuția)

loredana69	                   

doresc sa divortez de sotul meu,pot face asta la notar?cat costa acest lucru?ce trebuie sa fac?multumesc! (vezi toată discuția)
	                    loredana69	                   

doresc sa divortez de sotul meu,pot face asta la notar?cat costa acest lucru?ce trebuie sa fac?multumesc! (vezi toată discuția)