ContSters237899 
	    	Utilizator

ContSters237899 
	    	Utilizator	    

simavio 
	    	Utilizator

simavio 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cornellie10	                   

Nepotica mea de 12 ani a fost agresata de 2 minore de 14 ani, in timpul liber.
Am fost la cabinetul de medicina  legala pentru constatarea agresiunii si acum ... (vezi toată discuția)
	                    cornellie10	                   

Nepotica mea de 12 ani a fost agresata de 2 minore de 14 ani, in timpul liber.
Am fost la cabinetul de medicina  legala pentru constatarea agresiunii si acum ... (vezi toată discuția)

BRATU ALINA	                   

Saptamana trecuta un minor cu bicicleta a intrat in masina mea si mi-a zgariat, bara, aripa capota motor si oglinda. M-am deplasat la politie, am declarat ce ... (vezi toată discuția)
	                    BRATU ALINA	                   

Saptamana trecuta un minor cu bicicleta a intrat in masina mea si mi-a zgariat, bara, aripa capota motor si oglinda. M-am deplasat la politie, am declarat ce ... (vezi toată discuția)

gerogeM	                   

Buna ziua, 
Va cer sfatul in privinta urmatoarei situatii:
Mama mea a fost talharita in fata blocului de un minor de 12 ani. Practic i-a fost smuls ... (vezi toată discuția)
	                    gerogeM	                   

Buna ziua, 
Va cer sfatul in privinta urmatoarei situatii:
Mama mea a fost talharita in fata blocului de un minor de 12 ani. Practic i-a fost smuls ... (vezi toată discuția)