avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită URGENT!!! VA ROG
Discuție deschisă în Executare silită

URGENT!!! VA ROG

Buna ziua! Am cumparat o masina pe care am folosit-o un an de zile , eu fiind al 3-lea proprietar, am vandut-o acum 7 luni...noul proprietar nu o poate inscrie deoarece este girata la banca de o anume firma care nu se gaseste pe cartea de identitate a masinii iar eu nu am cumparat-o e la cel care a girat-o...noul proprietar sa o poata inscrie a dat in judecata institutiile satului (rar,prefectura) pe mine si banca care a acordat creditul pt aceasta masina (dar retineti..nu mie)...eu am cumparat-o nestiind acest lucru. Ieri mi-a venit somatie de la executor judecatoresc sa predau masina bancii si cu informatia ca datoria celui care a facut contractul cu banca este acum a mea...stupoare!!! Eu nu mai am masina dar ultimul proprietar pe carte sunt eu ,deoarece celui care am vandut-o nu i-a dat voie R
AR sa o inscrie. Ce este de facut???Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 19:25, 31 Ianuarie 2012
Angajati-va un avocat, sunt multe proceduri dar si aparari de formulat, ce necesita cunostinte temeinice juridice.
Multumesc pt raspuns! Mai am o intrebare: eu masina am avut-o pe societate, iar executarea silita este asupra societatii, se poate face executare si asupra bunurilor personale???
Daca debitoare este societatea nu veti fi executat asupra bunurilor mobile si imobile proprietate personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi recuperez masina??? catanuta catanuta Ma poate ajuta cineva??? Am cumparat acum 2 ani o masina de la o pers ,care la randul ei a cumparato de la altul. Primul proprietar a girat pt un credit la ... (vezi toată discuția)
Executare silita masina catalin_ungureanu catalin_ungureanu Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la o persoana fizica, inscrisa in circulatie cu acte in regula. La 3 luni de la cumparare, am fost instiintat de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma!!!sant dezorientat!!! gabriela19827 gabriela19827 In anul 2005 am scos un credit de la banca,pe 3 ani, pt.a cumpara o masina noua pt.a face taxi.Dupa cateva luni de plata,am divortat de nevasta si am avut o ... (vezi toată discuția)