avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit contract de colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

contract de colaborare

Buna seara, as dori sa stiu in primul rand daca este posibila incheierea unui contract de colaborare intre o persoana fizica neautorizata si o persoana fizica autorizata si in al doilea rand daca este posibil, ce contributii se platesc la stat.Am fost abordata in vederea incheierii unui contract de colaborare cu o firma de chestionare online, in contract se stipuleaza ca firma respectiva va plati contributia de 16% de venit iar eu voi plati contributiile sociale.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Acord de colaborare intre persoana fizica neautorizata si firma costelmistreanu costelmistreanu ce impozit i se va percepe persoanei fizice neautorizate in urma incheierii unui acord de colaborare intre aceasta si o firma? (vezi toată discuția)
Cum se taxeaza colaborarea intre un srl si o persoana fizica neautorizata intre care se incheie un contract de colaborare acheinic acheinic Buna ziua, As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest ... (vezi toată discuția)
Taxe-contract de cedare de drepturi de autor lealucut lealucut In cazul unui contract de cedare de drepturi de autor, as dori sa stiu : 1.Ce contributii la stat sunt obligatorii? Am citit ca se plateste impozit la sursa ... (vezi toată discuția)