avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... acord de colaborare intre persoana fizica neautorizata ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

acord de colaborare intre persoana fizica neautorizata si firma

ce impozit i se va percepe persoanei fizice neautorizate in urma incheierii unui acord de colaborare intre aceasta si o firma?
Cel mai recent răspuns: vaskipardan , utilizator 12:43, 25 Noiembrie 2010
Se va aplica cota unica de impozitare de 16%
Cota unica de 16%, CAS si contributia pentru somaj (o persoana fizica neautorizata incheie contracte conform Codului Civil, iar aceste contracte se supun OUG 58/2010 asa cum a fost ea modificata prin OUG 82/2010).
daca o persoana nu este autorizata, nu vad cum se poate colabora cu ea pe baza de contract ! aceasta persoana nu are dreptul sa desfasoare activitati si,prin urmare ar obtine un venit ilicit !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar cu conventie civila irinuka2005 irinuka2005 Un pensionar este administrator al unei asociatii de proprietari angajat in baza unei conventii civile si realizeaza venituri de natura salariala(este ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de impozitare ariadna661 ariadna661 Buna seara. Am o intrebare referitoare la sistemul de impozitare pentru PFA. Eu sunt medic si sunt inregistrata cu CIF la Administratia Financiara. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica neautorizata bogdan77m bogdan77m Poate o institutie publica sa incheie un contract de colaborare / civil / de prestari servicii / conventie civila, cu o persoana fizica neautorizata? Aceasta ... (vezi toată discuția)