avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... carnet de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

carnet de munca

ce anume trebuie platit si unde pentru a avea continuitate in cartea de munca,in cazul in care nu muncesc,nu sint in somaj....si nici in alte evidente,nu am carnetul de munca?ulttumesc anticipat celor care doresc sa ma indrume!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:03, 31 Ianuarie 2012
Nu mai exista carnete de munca.

Puteti incheia un contract facultativ cu Casa de Pensii si cu Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternative pt. cartea de munca kikina kikina Am fost pana de curand angajata cu carte de munca la o editura, care si-a incheiat activitatea. Colaborez, in continuare, cu alte edituri, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca / pensii razvand86 razvand86 Buna ziua, as avea si eu o intrebare scurta la care sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca incepand cu 2011 s-a renuntat la carnetele de munca. In ... (vezi toată discuția)
Contract irenaradulescu irenaradulescu Am terminat somajul si doresc sa platesc in continuare contributiile la stat. De ce documente am nevoie si unde sa ma adresez? Multumesc! (vezi toată discuția)