avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit din indemnizatie de handicap al unui strain ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit din indemnizatie de handicap al unui strain rezident

Buna ziua,

O persoana fizica straina care este rezidenta in Romania si are venit din tara straina din indemnizatie de handicap, este supus acest venit impozitarii in Romania sau nu?

Mentionez ca in tara straina aceste venituri sunt neimpozitabile.

Va multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
Adrro84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:14, 1 Februarie 2012
Nici in România indemnizatiile de handicap nu sunt impozitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui somaj tehnic pentru intreruperea temporara a activitatii, ... luiza.vasiloaie luiza.vasiloaie In cazul unui somaj tehnic pentru intreruperea temporara a activitatii, pentru un angajat care este in mod curent scutit de impozit pentru IT, indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic si concediu pentru cresterea copilului andreeamisaras andreeamisaras Buna ziua, as avea o intrebare legata de concediul pentru cresterea copilului. Am fost in somaj tehnic 3 luni acum am ramas insarcinata si nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiei fiscale pentru persoanele care presteaza munca ca si pfa in alte tari ohiki ohiki Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana presteaza munca in strainatate, ex Austria , ca si persoana fizica autorizata(firma deschisa in tara unde isi ... (vezi toată discuția)