Buna ziua. Am avut o datorie de 13500 la intretinere. Am fost dat in judecata pt suma de 67000 lei, insemnand datoria pana in ianuarie 2010. Ne-a venit ordinul de executare silita. Acum cateva zile am platit suma integrala, la executor si restul ce mai aveam la intretinere. Am fost uimita pt faptul ca doamna de la asociatie nea calculat penalitati la toata suma, adica si cea de la executor si restul de la intretinere, desi la un birou notarial unde am intrebat, mi-au spus ca nu ar mai fii tb sami calculeze penalizarile si la suma care o datoram le executor. Va rog lamuriti-ma cum este. Multumesc
Am si eu o intrebare. Am ajuns in situatia nefericita de a avea datorii la intretinere. Am semnat un angajament de plata pt suma de 500 de lei/luna. Datoria este de 2800 ron. Am platit in fiecare luna aceasta suma....daca nu am putut chiar 500 am platit 400 dar de platit am tot platit. Acum au afisat ca dau in judecata restantierii daca nu achita pana la sf lunii martie, o somatie "cumulativa" pe usa de la intrarea in bloc. Ma pot da in judecata daca respect acest angajament? Suma nu s-a diminuat cu mult pt ca a fost intretinerea mare fiind iarna dar nu a mai crescut si din suma s-a achitat lunar luna in curs plus o parte din restanta. Chiar incerc sa rezolv situatia si nu am ajuns aici din snobism...insa mi-e imposibil sa achit toata suma odata....