avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Ce se intampla cu contractul meu de munca daca am fost concediat disciplinar?Vor stii noii angajatori unde am lucrat si de ce am fost concediat disciplinar, daca eu nu le voi zice asta?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:28, 2 Februarie 2012
asa cum vi s-a spus, aveti nevoie de adeverinta de la ultimul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere soleil_mt soleil_mt Buna ziua, Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste concedierea. Pe data de 15.11.2010 am primit o comunicare din partea Managerului General al societatii ... (vezi toată discuția)
Anuntarea preavizului verbal Marya STANCU Marya STANCU buna seara am si eu o problema referitor la disponibilizari si preaviz. lucrez la o firma de materiale de constructii si pe data de 22.11 2008 ni sa adus la ... (vezi toată discuția)
Am fost disponibilizat fara demisie sau concediere, ce pot face? werbung werbung am lucrat intr-o firma de distributie si la 1 iulie am fost data afara pe motiv ca se reduc cheltuielile, ca treaba nu mai merge, bla,bla.totul s-a facut ... (vezi toată discuția)