avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Deducere impozit pentru persoana aflata in intretinere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Deducere impozit pentru persoana aflata in intretinere

Buna ziua , as avea o intrebare este adevarat ca as putea obtine o deducere de impozit , deoarece in familia mea ( formata doar din mine si sotul meu ) doar sotul lucreaza avand un salar de incadrare sub 1.000 lei , eu am fost pe somaj pana anul trecut in noiembrie , nu realizam alte venituri , nu stiu unde sa merg sa intreb daca este adevarat sau nu , va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:40, 1 Februarie 2012
Adresati-va la Primarie, este posibil sa puteti beneficia si de ajutor social, daca va incadrati in criteriile de acordare ale acestuia.

Sotul beneficiaza de deducere personala la servici pe baza copiei buletinului Dvs.(C.I.) si a unei declaratii pe propria raspundere ca nu beneficiati de alte drepturi banesti.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social catatohanean catatohanean Buna ziua.Pot beneficia de ajutor social dupa incheierea perioadei de somaj a ambilor soti,care au in intretinere doi copii minori? In ce consta acest ajutor? (vezi toată discuția)
Ajutor social mancipri mancipri cum se poate obtine ajutorul social si ce acte sunt necesare ? (vezi toată discuția)
Ajutor social Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, O familie compusa din 4 persoane 2 adulti+2 copii minori cu un venit de 880 ron reprezentand ICC-600 RON+ 80 RON ALOCATIILE COPIILOR,poate ... (vezi toată discuția)