avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor periclitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor periclitate

Se mai acorda spor periciluiate de 50% din salariu pentru membrii comisiei de fond funciar? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2012
bogdanmarinela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 24 Februarie 2012
daca vrea ordonatorul de credite si...are de unde...:D
Ma interesa daca exista si temeiul legal. Dupa cunostinta mea legal se putea da timp de un an sau doi
Chiar nu stie nimeni temeiul legal al acordarii sporului de periclitate pentru membrii comisiei de fond funciar al unei comune?
Din cate stiu nu mai exista temei legal pentru acordarea acestui spor ... vedeti si aceasta discutie
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea drepturilor de pensie pe baza sporurilor realizate bogdanmarinela bogdanmarinela Dupa pensionare la limita de varsta am lucrat pe baza de contract de munca la o primarie si am facut parte din comisia de fond funciar,primind doi ani spor de ... (vezi toată discuția)
Spor de risc pentru port arma PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa stiu care e temeiul legal pentru a mi se acorda spor de risc pentru port arma. Doresc sa precizez ca lucrez intr-o institutie publica ( primarie). ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei in baza unor sporuri salariale primite seneca399 seneca399 Sunt pensionar pentru limita de varsta. Dupa pensionare am mai lucrat si depus la casa de pensii atat adeverinta cu salariul primit in aceasta perioada cat si ... (vezi toată discuția)