avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism aflat in proprietatea mai multor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism aflat in proprietatea mai multor persoane (?!)

buna seara
in luna aprilie un amic a vrut sa cumpere o masina. intrucat avea buletinul expirat ma rugat sa fac factura pe numele meu pana isi face buletinul lucru cu care am fost de acord. practic i-am dat buletinul meu si a mers singur la firma de intermedieri auto. ulterior mi-a spus ca a facut factura pe numele meu dar ca a anulat-o si a trecut-o pe alt nume in schimb mie mi-a fost luata automat in evidenta la financiar si chiar am platit si amenda ca nu am declarat auto in 30 de zile. masina arata la financiar ca a fost vanduta si mie si altei pers in aceeasi zi si unui nou proprietar dupa vreo 4 luni insa este si pe numele meu (inca platesc impozit la ea) iar eu nu am nici o factura de vanzare nici un certificat fiscal ,,,nimic iar firma de intermedieri nu mai exista. cei de la administratia financiara au spus ca sa produs o ilegalitate dar ca nu au cum sa ma ajute. mentionez ca nu stiu nimic de noii proprietari. ce pot face in acest caz?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:34, 4 Februarie 2012
1-Solicitati pretinsului dvs "amic"sa lamureasca situatia astfel incat sa nu mai fiti obligat la plata de taxe si impozite aferente bun pe cre nu il detineti
2-Formnulati plangere impotriva respectivei persoane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala sau nu ??!! Instalator Instalator Buna ziua ! Am primit de la Administratia Financiara de sector o somatie de plata a impozitului pe o masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata ilegal pe numele meu AlinaElena1 AlinaElena1 Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. Am fost zilele aceste la Administratia financiara pentru ca am primit acasa o notificare prin care eram anuntata ca ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala dupa vanzarea autoturismului ddanutz ddanutz Buna ziua! In luna mai am vandut un autoturism, printr-o firma de intermedieri. Nu am stiut ca trebuie certificat fiscal, iar cei de la firma respectiva mi-au ... (vezi toată discuția)