Buna seara daca ma poate ajuta cineva cu raspunsurii.Am undosar penal pentru delapidare din august 2010 am fost chemat la politie pentru declaratii unde am recunoscut fapta pentru ca eu m-am autodenuntiat la firma s-a cerut o experiza contabila pentru ca firma a cerut o suma de 3 mai mult decit exista. Acum amfost anuntiat sa ma prezint la politie pentru ami inmina experiza dar in timpul expertizei nu trebuia sa fiu si eu anuntiat? ce se va intimpla acum voi fii arestat? nu am avut antecedente penale si decite ori amfost sunat sa ma prezint la politie am facuto.
depinde de pericolul social al faptei , in cazul dvs. ce suma ati delapidat. De obicei la delapidari , si mai ales ca v-ati autodenuntat , nu cred ca va fi cazul de arestare.
Daca urmarirea penala a inceput in 2010 si nu s-a facut propunere de arestare pana acum, cel mai probabil nu se va face nici de acum inainte.
Acum veti lua cunostinta de raportul de expertiza si veti fi chemat pentru prezentarea materialului de urmarire penala daca nu mai au alte acte de facut in dosar.
In rest, daca prejudiciul nu este prea mare, v-ati autodenuntat si nici nu aveti antecedente, eu nu cred ca vi se va aplica o pedeapsa cu executare.
Probleme cu legea
aledical
Am savirsit o fapta penala delapidare in 2006-2009 in 2010 m-am autodenuntiat . firma a depus plingere penala am fost chemat la politie in septembrie 2010 de ... (vezi toată discuția)