avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in functie de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in functie de studii

Buna-ziua!
Am terminat facultatea si m-am angajat la o fabrica pe un post care necesita studii medii.Se poate face ceva ca sa beneficiez de un salariu cuvenit celor care au studii superioare?Mentionez ca la incadrare s-au ales numai absolventi de facultate,iar salariul meu dupa 3 ani de munca este de 608 ron.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 2 Noiembrie 2008
Este posibil ca acum, chiar daca ati muncit trei ani de zile "doar pentru experienta", unii angajatori sa nu va recunoasca aceasta vechime si experienta pentru pregatirea dumneavoastra. Ar fi mai indicat sa va dasiti un loc de munca si sa va angajati pe posrul pentru care ati facut o facultate.
De ce sa nu o recunoasca aceasta vechime ?? :hm: .... intr-adevar, nu este recunoscuta daca se va cere experienta, de exemplu, 3 ani pe un post de inginer in industria alimentara .... dar daca se cere doar experienta in domeniu, nu vad de ce nu sa nu fie recunoscuta. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muncitor calificat? ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am facut un curs de lucrator comercial (vanzator) in 2005. Daca ma angajez pe un post de vanzatoare inseamna ca sunt muncitor calificat? Intru in categoria ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare nadia_odagiu nadia_odagiu stiu ca salariul minim brut este de 540 lei, dar care este salariul minim pentru cei cu studii superioare? (vezi toată discuția)
Dreptul la munca-salariu lore69 lore69 Buna ziua.Am si eu o nelamurire.Eu sunt inginer.In cartea de munca sunt trecuta ca inginer si contractul de munca este si el semnat pe post de inginer cu norma ... (vezi toată discuția)