avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Columbia - obtinere viza pentru Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Columbia - obtinere viza pentru Romania

salutare tuturor.am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cu o parere sau un raspuns concret.am o prietena care este din columbia care ar dori sa vina in vizita in romania,dar din cauza ca este necesara viza pentru a parasi columbia si nu se stie sigur daca ii aproba cererea,as vrea sa stiu daca se poate sa trimit eu o invitatie in care sa precizez ca vine in romania in scopul casatoriei,asta pentru a avea cat de cat siguranta ca nu ii vor refuza dreptul la viza,sau cel putin asa cred eu deoarece pare un motiv foarte serios si justificativ.deci va rog care puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat,ce documente ar trebui sa depun eu pentru a face invitatia,ce taxe sunt precum si toate aceste detalii,va sunt recunoscator.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 00:31, 3 Februarie 2012
Pentru redactarea si autentificarea invitatiei adresati-va unui notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca - indian edit_estera edit_estera Buna ziua. Pt o casatorie cu un cetatean indian: ne putem casatori inca din prima sa vizita in Romania? Sau trebuie sa vina de mai multe ori? E nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Facilitarea obtinerii vizei pentru cetatean columbian Caterinne Caterinne As fi interesata sa stiu daca este obligatoriu sa ma deplasez in Polonia sau exista o alternativa pentru a depune actele necesare pentru ca un cetatean ... (vezi toată discuția)