avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 caen consultanta management cultural
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

caen consultanta management cultural

Buna seara!

Va rog sa imi spuneti daca cu codul caen 7022 pot sa ofer consultanta in domeniul management cultural.
Aceasta consultanta se refera la oferirea de consultanta in management institutiilor de cultura sau altor organizatii cultural artistice (publice, private, sau persoane fizice).

Multumesc!

Deasemeni... am ami pus o intrebare la care nimeni nu raspunde... ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a oferi certificari ISO in management?
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 23:18, 2 Februarie 2012
Pentru prima intrebare- este bun codul 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management - pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati.
Perfect! Va multumesc!
Ma puteti indruma, unde pot sa aflu (caut) raspunsul la a doua intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit(microintreprindere) lcdragomir lcdragomir Buna seara. Am un SRL, cod CAEN 7022-consultanta in afaceri si management. a) Desfasor activitati preponderente de audit ptr. sisteme de management(ISO ... (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta robertdrilea robertdrilea Ce cod caen se poate alege pentru consultanta si asistenta in management si in evidenta contabila? Este nevoie de autorizare CECCAR? Precizez ca firma nu ... (vezi toată discuția)
Activitati de consultanta in management Ramona24 Ramona24 Cod caen - 702 Activitati de consultanta in management 7021 Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii 7022 Activitati de ... (vezi toată discuția)