avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Stabilirea venitului net anual
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Stabilirea venitului net anual

Buna ziua,
Referitor la ''ART. 49 Stabilirea venitului net anual pe baza normelor de venit
(1) În cazul contribuabililor care realizează venituri comerciale definite la art.46 alin.(2) ((Sunt considerate venituri comerciale veniturile din fapte de comerţ ale contribuabililor, din prestări de servicii, altele decât cele prevăzute la alin. (3), precum şi din practicarea unei meserii)) venitul net anual se determină pe baza normelor de venit de la locul desfăşurării activităţii.''
Sa inteleg ca daca am un PFA cu sediul social in Valcea pe cod CAEN 6202 si imi desfasor activitatea spre exemplu in Bucuresti in sectorul 1 taxele se vor aplica pentru Bucuresti? De ce acte am nevoie, cum se poate face dovada ca eu imi desfasor activitatea in Bucuresti, cu toate ca sediul social este deschis in Valcea?
Multumesc,

Nu ai voie sa desfasori nici o activitate fara a incheia un contract (comodat ,inchiriere)la punctul de lucru si fara a inregistra la Registrul Comertului si organele fiscale infiintarea punctului de lucru ,ocazie cu care se vor cere si avizele de functionare pentru acel punct de lucru . Dupa infiitare normal ca impozitele se platesc pentru punctul de lucru la locul acestuia. si nu la sediu,unde nu se desfasoara nici o activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme de venit - sf.gheorghe(jud.covasna) pe acelas nivel cu bucuresti Cs    B Cs B Buna ziua, Stie cineva unde se calculeaza normele de venit pentru codul CAEN 9602-coafura si alte activitati de infrumusetare? Norma de venit pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit si mai multe coduri caen alexberi alexberi Sunt PFA cu norma de venit avand codurile CAEN: 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client) 6202 - Activitati de ... (vezi toată discuția)
Pfa tvr tvr Am un PFA si am fost inregistrat la norma de venit. Activitatea pe care o desfasor este sezoniera. Cum a si putea reduce sumele pe care le am de plata ... (vezi toată discuția)