avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament intre soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament intre soti

As dori sa stiu daca intre mine si sotul meu exista un testament fara rezervatari mai poate fi atacat de cineva atunci cand se va face succesiunea,noi impreuna nu avem copii,iar eu am copii din prima casatorie,copii mei pot mostenii dupa moartea noastra, poate fi atacat de frati care au renuntat la mostenire la timpul respectiv sau de nepoti.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:59, 1 Iulie 2012
Da, este posibila vanzarea imobilelor catre celalalt sot. Daca unul din soti nu poate fi in persoana, poate mandata o alta persoana prin procura. Nu poate mandata pe cumparator/vanzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament alina1234545 alina1234545 Buna ziua, numele meu este Alina si va cer un sfat in legatura cu un testament: "' X "" este vaduv, si are 3 copii, 2 copii "" A si B"" din prima ... (vezi toată discuția)
Testament casă + alte bunuri mobile și imobile Trascadaniela Trascadaniela Bună dimineața ,soțul meu are cancer ,elare 4copii din altă căsătorie eu 1 din altă căsătorie +2copii pe care îi avem înpreună ,soțul doreşte ... (vezi toată discuția)
Testament nutelanebunatica nutelanebunatica pot sa las prin testament jumatate din apartamentul in care locuiesc acum cu sotul meu copilului care are 15 ani si sa nu fie atacat de nimeni dupa decesul meu (vezi toată discuția)