avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Taxa auto + cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Taxa auto + cheltuieli de judecata

Buna ziua, am Castigat in instanta ca sa imi recuperez taxa auto si cheltuieli de judecata, cu hotarire definitiva si irrebocabila, am fost la administratiei finantelor publice, si am intrebat, au spus ca pot sa imi dea bani te taxa auto, ulterior o sa se faca calcul pt dobanzi, dar cheltuieli de judecata nu platesc ei, poate cineva sa imi ajute si sa spuna cum trebuie procedat ca sa imi recuperez si bani aia? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:31, 3 Februarie 2012
Atata timp cat instanta s-a pronuntat in favoarea dvs., v-a dat castig de cauza si a dispus si plata cheltuielilor de judecata nimeni nu poate sa schimbe aceasta cu de la sine putere. Sunt obligati sa va achite si cheltuielile de judecata. Daca nu va sunt returnate si cheltuielile de judecata executati-i silit prin executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ganya ganya divortul s-a pronuntat in favoarea mea,si s-a hotarat sa primesc cheltuieli de judecata pe care insa nu le-am primit si au trecut sase luni de atunci.cum ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti plata taxa auto RADUOZN RADUOZN Buna ziua, am o hotarire definitiva pe persona fizica irevocabila prin care administratia finantelor publice trebuie sa mi restitue suma de 5000 lei platita ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ContSters83761 ContSters83761 Buna seara.poate cineva sa -mi spuna cum sa procedez ca sa pot recupera cheltuielile de judecata in urma unei hotarari definitive si neatacate in termen. (vezi toată discuția)