Buna ziua ,am si eu nevoie de un raspuns. O prietena a avut un abonament la [firma de telefonie], din unele motive nu a mai platit.Dupa un timp a fost contactata de cei de la [firma de telefonie] si somata sa plateasca pt a nu ii fi reziliat contractul. A facut 2 plati iar cand sa o faca si pe a treia i s-a spus ca nu figureaza cu niciun abonament iar nr. respectiv este al altcuiva. Ieri s-a trezit cu o notificare de la o firma de recuperare prin care este instiintata ca are de platit suma de 3100 lei; 700 lei restanta, 463 rezilierea contractului si 1937 penalitati. Intrebarea mea este urmatoarea : cei de la [firma de telefonie], ok , au voie sa cesioneze contractul dar cei de la firma de recuperari au voie sa plateasca datoria fara acordul persoanei in cauza ?? Nu mi se pare normal
i se poate impune sa plateasca o anumita suma saptamanal? persoana in cauza a facut depuneri de 50 lei pe saptamana dar i s-a spus ca nu e suficient si ca vor trimite dosarul mai departe. Eu nu inteleg un lucru, atata timp cat platesti, ( dupa posibilitati) si ai bunavointa , de ce mai esti sunat si hartuit de catre acestia ?