avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti

Buna ziua! Am de recuperat salarii restante de mai bine de 2 ani de la angajator.As dori sa ceri in instanta si plata daunelor -interse pe motiv ca angajatorul a intarziat f mult timp cu banii .As putea avea castig de cauza ? Acorda instanta daune -interese ,asa cum se specifica si in art 166 alin 4 Codul muncii? Rog o lamurire de la persoanele care au intalnit astfel de situatii.
MULTUMIRI ANTICIPATE
Cel mai recent răspuns: mihai_14 , utilizator 20:59, 10 Februarie 2012
O ultima intrebare ,freeelis, cum pot sa spun in instanta sa-mi calculeze executorul jud. ?, ca tot la el o sa execut ....si nu vreau expertiza ,prin instanat , ca dureaza mult.
multumesc anticipat
Executorul va face calculul cand o sa va duceti la el pentru punerea in executare a hotararii judecatoresti ... scuze , daca nu am fost prea explicit ...
mportant este ca instanta sa stabileasca si plata acestor daune-interese.
multumesc frumos si multa sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune-interese, dreptul muncii Radamante Radamante 1. Un salariat obtine o hotarare de instanta prin care angajatorul este obligat sa ii plateasca diferente salariale actualizate cu rata inflatiei. 2. Potrivit ... (vezi toată discuția)
Recuperarea drepturilor salariale restante Papp Cristina Carmen Papp Cristina Carmen Buna ziua~ In calitate de salariat al unei societati comerciale care nu mi-a achitat drepturile salariale restante de 4 luni de zile, as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Salar neplatit NiculinaA NiculinaA Buna ziua La actionarea in instanta a fostului patron, pentru nerespectarea prevederilor contractuale, respectiv neplata salarului, se iau in considerare ... (vezi toată discuția)