avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Aplicare OUG 29/2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Aplicare OUG 29/2011

Sunt în conflict cu casa de asigurări de sănătate, care refuza decontarea concediilor de odihna a angajaților firmei pe care o conduc. Menționez ca firma se afla sub incidenta OUG 29/2011 privind eșalonarea obligațiilor de plata din luna august 2011,toate ratele și celelalte obligații fiind achitate la zi din acel moment. Casa de asigurări cere achitarea integrala a contribuțiilor ,chiar și a celor supuse eșalonării.
Poate cineva sa ma lămurească : au dreptul sa refuze decontarea concediilor medicale sau nu?Daca nu ,ce modalitate legala as putea folosi spre a convinge ca am dreptate.
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)
Esalonare la plata stefaniamunteanu stefaniamunteanu In urma unui control fiscal ]ncheiat in 2012, la o societatae s-a stabilit o anumita suma de plata, suma formata din TVA, impozit pe dividente, majorari de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil TetileanuG TetileanuG Buna seara, Ma scuzati de deranj, dar sunt intr-o situatie destul de neplacuta si caut o solutie sau cel putin un raspuns la problemele mele. Sunt angajata de ... (vezi toată discuția)