avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ultimul Termen
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ultimul Termen

Am avut o plangere impotriva NUP-ul si ieri a ultumui termen, petentul nu sa prezentat si avocatul care ma sustinut a zis ca cere sa respinga cerea petentului pt ca nu e semnata si pt ca a facut niste mentiuni prin care stramutarea procesului apoi procurorul a zis ca cere si el sa respinga cererea.

Acum judecatorul nu ma intrebat nimic, sa zic si eu ce si cum a fost, si a zis ca ramane in pronuntare.

Nu e ciudat ca nu am depus marturie la nici un termen? Au fost cam 20 de dosare in aceasi zi cum e posibil ca sa tina minte judecatorul ce a zis avocatul meu sau procurorul la un dosar? Nu a notat pe nimic ?

Avocatul meu a zis ca o sa respinga cererea dar asta nu ma incalzeste cu nimic pt ca doar nu o sa zica ca o sa pierd eu.
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 21:52, 4 Februarie 2012
Nu l-am intrebat pt ca era mai tot timpul ocupat cand vorbeam cu hartii telefoane..etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Castig in instanta contra actelor procurorului. fara cheltuieli judiciare (?!) xuser xuser Num?r unic dosar: ............................... Înregistrat în data de: 16.12.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Cum conving judecatorul de camera preliminara?? aidu aidu Am facut plangere impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP. Cum il conving pe judecatorul de camera preliminara sa admita plangerea si sa oblige ... (vezi toată discuția)