avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transferul pensiei alimentare de la parinte la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transferul pensiei alimentare de la parinte la fiu/fiica major(a)

Platesc pensie alimentara fiicei mele (majora, studenta). Plata se face in contul de card al mamei. Fiica mea doreste sa transfer pensia in contul ei (sa nu mai fac plata in contul mamei). Eu sunt de acord. Ce trebuie sa fac din punct de vedere legal? Este necesara o actiune in justitie?
Cel mai recent răspuns: dcreanga , utilizator 17:55, 3 Noiembrie 2008
Acum e clar de-a binelea. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatar pensie alimentara closer closer Platesc pensie alimentara pentru 2 fii ai mei deveniti acum [b]majori[/b]. Am solicitat la serviciul unde lucreaz ca plata pensiei sa se vireze direct pe ... (vezi toată discuția)
Termen 5 zile sau 15 zile in cazul somatiei ? desirelia75 desirelia75 daca inceperea executarii silite a fost admisa in 2012, somatia trimisa catre un tert poprit are loc in 2014, cate zile trebuie sa astept pana aceasta va ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru amenzi 'neplatite' luc80 luc80 Salut, Am primit zilele trecute un email de la banca cum ca mi s-a pus poprire pe cont pentru niste amenzi de circulatie neplatie catre primaria Botosani. ... (vezi toată discuția)