avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incetare CIM: cine o semneaza, daca firma nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incetare CIM: cine o semneaza, daca firma nu are administrator?

Mandatul administratorului a expirat acum un an jumate.
Sunt 3 angajati: un director financiar si alti doi cu functii inferioare.
In conditiile astea, cine poate semna decizia de incetare a CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 3 Noiembrie 2008
contractele de munca actuale au fost semnate de administratorul anterior, desi ii expirase mandatul. contractele au fost si inregistrate la ITM.
În sensul predispozitiilor din Codul muncii , prin salariaţi cu funcţie de conducere se înţelege administratorii-salariaţi, inclusiv preşedintele consiliului de administraţie dacă este şi salariat, directorii generali şi directorii, directorii generali adjuncţi şi directorii adjuncţi, şefii compartimentelor de muncă - divizii, departamente, secţii, ateliere, servicii, birouri -, precum şi asimilaţii lor stabiliţi potrivit legii sau prin contractele colective de muncă ori, după caz, prin regulamentul intern.
Prin urmare, directorul financiar poate semna deciziile de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)
Cui se adrsseaza directorul general? patriciageorgescu patriciageorgescu Buna ziua, am o mica problema, poate reusim impreuna sa-i dam de cap. Cui adreseaza directorul general cererea de incetare a contractului individual de munca ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca ContSters20964 ContSters20964 Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. La firma X este asociat unic o firma din Germania care a numit un administrator roman care are si ... (vezi toată discuția)