MONICAVASILE 
	    	Utilizator

MONICAVASILE 
	    	Utilizator	    

ciuruburu 
	    	Utilizator

ciuruburu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 marycompany2000	                   

Buna ziua, 
As avea nevoie de niste lamuriri.
Am un SRL care nu mai are activitate de 3 ani, cu datorii mici la stat (aprox 900 ron) si fara datorii la ... (vezi toată discuția)
	                    marycompany2000	                   

Buna ziua, 
As avea nevoie de niste lamuriri.
Am un SRL care nu mai are activitate de 3 ani, cu datorii mici la stat (aprox 900 ron) si fara datorii la ... (vezi toată discuția)

ady1974	                   

doresc sa cumpar un magazin alimentar care este in functiune,ce acte trebuiesc facute pentru a fii proprietarul firmei nu a locatiei aceea o iau in chirie,nu ... (vezi toată discuția)
	                    ady1974	                   

doresc sa cumpar un magazin alimentar care este in functiune,ce acte trebuiesc facute pentru a fii proprietarul firmei nu a locatiei aceea o iau in chirie,nu ... (vezi toată discuția)

gioni72	                   

am cesionat 60% din parti sociale si administrarea societati unei persoane care nu a inregistrat mentiunea la orc, cine raspunde de acest lucru??? noul ... (vezi toată discuția)
	                    gioni72	                   

am cesionat 60% din parti sociale si administrarea societati unei persoane care nu a inregistrat mentiunea la orc, cine raspunde de acest lucru??? noul ... (vezi toată discuția)