avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - Modificare clauza CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - Modificare clauza CIM

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Am un salariat care a avut o clauza in CIM, inainte de aparitia Hot 500, prin care in cazul concedierii, primea un numar de salarii brute drept compesatie.
Aceasta prevedere s-a modificat printr-un act aditional, dar nu stim cum sa o inregistram in Revisal, intrucat nu este specificata nicaieri o astfel de modificare. Directorul doreste cumva inregistrarea ei oficiala, pentru a fi sigur ca aceasta modificare produce efecte :O

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 6 Februarie 2012
Vedeti mesajul postat de dvs anterior intrebarii mele .... si nu luati doar fragmente dintr-un mesaj postat de mine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca Lucian_V Lucian_V Sunt in discutii cu angajatorii pentru a intrerupe amiabil contractul de munca dintre noi. Argumentul lor este ca nu sunt performantele asteptate in zona mea ... (vezi toată discuția)
Anulare act aditional robertsega32 robertsega32 Se doreste anularea unui act aditional, incheiat intre angajator si salariat. Cum ar trebui sa sune enuntul: \"Se abroga actul adtional nr......\" sau \"se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare aditional RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum se inregistreaza un act aditional de prelungire durata cim in Revisal. Data incheierii trebuie sa coincida cu data la care il inregistrez in Revisal sau ... (vezi toată discuția)