avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare usa lemn cu usa termopan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare usa lemn cu usa termopan

Buna ziua1

Va rog respectuos ,daca i-mi schimb usa de lemn de la intrare cu o usa termopan,am nevoie de aprobare de la primarie? Nu modific nici inaltimea nici latimea.
Intrarea in casa se face dintr-un hol de acces comun ,iar casa este cumparata. Multumesc mult.
Tiberiu

Nu este monument istoric
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2008
bartibi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Attila-Arpad Dombi , Avocat 23:22, 3 Noiembrie 2008
Depinde ce hotarari locale exista si ce fel de casa este (sa nu fie vreun monument istoric cum sunt astea din cetate de la noi din Sighisoara)... mai bine intrebati la primarie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire 50/91 xyz13 xyz13 Am o casa in mediu rural care se afla la mai putin de 200m de zidul cetatii. Intampin greutati in lamurirea unor aspecte din cauza unor functionari ... (vezi toată discuția)
Lege sens de deschidere uși apartament Gelu222 Gelu222 Bună seara, Care este articolul de lege, care reglementează sensul de deschidere a ușilor de intrare/ieșire in/din apartament ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: la ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: la parterul blocului in care locuiesc, a fost ridicata o constructie din termopan care limiteaza atat ... (vezi toată discuția)