avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator SRL cu contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator SRL cu contract individual de munca

Buna ziua!

O persoana care in baza actului constitutiv are calitatea de administrator al unei societati comerciale (SRL) poate avea calitatea de angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga de timp in respectiva societate comerciala intr-o functie DIFERITA de cea de ‘administrator societate comerciala’ – COR 214945?
Multumesc anticipat tuturor celor care vor raspunde!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:09, 7 Februarie 2012
Da. Poate avea contract pe un alt cod cor la propria firma.
Raspunsul este afirmativ , in sensul ca o persoana care arecalitatea de administrator al unei SRL, in baza actului constitutiv, poate avea calitatea de angajat cu contract individual de munca cu norma intreaga sau partiala in respectiva societate comerciala intr-o functie diferita de cea de administrator societate comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal cor administrator societate comerciala ? madina71 madina71 Buna seara! Vreau sa angajez un administrator de societate comerciala insa in revisal nu gasesc codul cor 242111, nu stiu ce se intampla, este versiunea ... (vezi toată discuția)
Sunt unic asociat si administrator la un srl, pot sa imi fac carnet de munca? MusatMarian MusatMarian Sant unic asociat si administrator la un srl pot sa imi fac carte de munca ? (vezi toată discuția)
Functia??? orianadiana orianadiana buna seara, 1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu ... (vezi toată discuția)