avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lista interogatoriu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lista interogatoriu?

Buna ziua
Am cerut prin instanta majorarea pensiei alimentare iar la primul termen mi s-a spus ca se amana pt ai afla veniturile. L-a al doilea termen s-a amanat din nou deoarece au spus ca nu am depus lista de interogatoriu.
Avand in vedere ca paratul nu s-a prezentat si nu se v-a prezenta la proces , pentru ca nu este in tara, ce lista de interogatoriu trebuie sa depun?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: anca33a , utilizator 20:57, 7 Februarie 2012
Interogatoriul este un mijloc de proba in procesul civil, si, care consta in intrebari formulate de una din parti sau de instanta, din oficiu, pentru obtinerea marturisirii celeilalte parti, cu privire la faptele care fac obiectul judecatii.
Intrebarile sunt adresate celui, chemat la interogatoriu de catre presedintele instantei, care consemneaza si raspunsurile date.
Presedintele instantei are dreptul sa refuze punerea unor intrebari, daca apreciaza ca acestea nu au legatura cu pricina sau sa reformuleze unele intrebari in raport cu interesul justei solutionari a procesului.

Trebuie să prezentati întrebările, consemnate în scris , pe care doriti sa le adresati partii adverse preşedintelui completului de judecata.
interogatoriu,este o probaa ce presupune punerea unor intrebari pentru a raspunde paratul.Din cate inteleg tu nu ai cerut aceaasta proba.Probabil nici la cel de-al doilea termen,nu sosisera veniturile,pt ca instanta sa se pronunte cu privire la pensie
am cerut sa fie interogat dar el nu este in tara deci nu se va prezenta
si nici nu are venit in tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns interogatoriu otto2007 otto2007 Daca paratul nu a raspuns nici la al 3 lea termen la interogatoriu desi i s-a pus in vedere si in incheierea de sedinta ce se intampla? (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)