avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi bunica fata de nepot: bunica are drept de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi bunica fata de nepot: bunica are drept de vizita?

doresc sa aflu daca o tanara mama poate refuza propriei ei mame (bunica copiilor) sa viziteze copiii (nepotii), avant in vedere ca sunt mari tensiuni intre cele doua generatii de mama si fiica, nu numai pe plan educational.
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 23:04, 7 Februarie 2012
Poate refuza , dar şi bunicii pot promova în instanţă o cerere prin care să solicite să i se acorde dreptul de a avea relaţii cu minorii sub forma unui program de vizită stabilit in funcţie de programul minorilor. Educaţia minorilor ar trebui să fie problema părinţilor nu a bunicilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului BunicaMP BunicaMP În cazul divorţului în cadrul unei familii cu copii există reglementări juridice referitor la relaţia bunicilor cu nepoţii? (vezi toată discuția)
Relatia bunici - nepoti impiedicata de mama copiilor bunicafanica bunicafanica Am dori sa ne implicam mai mult in educatia nepoatei noastre,dar nora ne-a spus recent ca nu are incredere in noi ,desi am crescut3 copiii si am educat ... (vezi toată discuția)
Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)