avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mod completare D394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mod completare D394

In cazul in care D394 e nevoie sa fie facuta manual (deci ne existand posibilitatea de preluare dintr-un program de contabilitate) incarcarea se poate face direct centralizat pe fiecare client/furnizor sau e obligatoriu introducerea fiecarei facturi in parte ?
Cel mai recent răspuns: brinzaru , utilizator 15:08, 8 Februarie 2012
trebuie sa pui val fara tva, tva si val totala la fiecare client si furnizor insa adunate ( adica clientul x are in ian val de 300 + inca 200 + inca 500 pe intreaga luna. tu trebuie sa aduni toate astea adica iti va da 10 000 si aceasta val o pui in 394 + tva + val totala. asa treb facut la fiecare c
continuare: asa treb facut la fiecare client si furnizor in parte
Multumesc, sper ca am inteles, voi lua fiecare client/furnizor in parte si il voi introduce in declaratie cu valoarea totala cu TVA, fara TVA si TVA fara a fii necesara introducerea fiecarei facturi emise

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 breja breja Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394. In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire ... (vezi toată discuția)
Completarea decl 394 adriana2608 adriana2608 VA ROG SA-MI SPUNETI DACA TVA-UL PLATIT IN VAMA LA IMPORT DIN AFARA UE CARE SE DEDUCE INTEGRAL SE TRECE IN DECL 394.PRECIZEZ CA BIROUL VAMAL UNDE AM PLATIT ... (vezi toată discuția)
Declaratii firma care are anulat codul de tva din oficiu? ionela11 ionela11 Buna ziua, Firma are anulat codul de TVA din oficiu din decembrie anul trecut a fost/ este platitoare de TVA la trimestru...ce declaratii se mai depun acum ... (vezi toată discuția)